Stel vraag

Overheid, Gemeente, Vergunning

Particulier


Mijn vraag gaat over de kwijtschelding van afvalstoffen en water belasting in Amsterdam voor mij als student.
Mijn verzoek tot kwijtschelding is afgekeurd op basis van het feit dat ik teveel eigen vermogen zou hebben. Ik stond namelijk in drie bepaalde maanden dat ik mijn afschriften moest opsturen een keer 1400 euro in de plus op mijn spaarrekening, en 450 in de plus op mijn lopende rekening. De reden dat mijn saldo zo hoog was, kwam doordat die maand net de borg & huur op mijn rekening stond. Als de gemeente verder hadden gekeken hadden ze kunnen zien dat het er daarna weer af is gegaan.. allemaal naar het rekening nummer van de makelaar.

Ik ontvang geen huurtoeslag, en ik ontvang gewoon studie financiering op die rekening. Dus ik geloof dat ik wel degelijk recht heb op die kwijtschelding. Daarnaast kan ik nu aantonen met de afschriften van de afgelopen 3 maanden dat ik helemaal geen geld heb. Ik kreeg omdat ik samenwoon de huur van mijn vriend ook op mijn rekening (gaat nu van een nieuwe andere rekening). Nu moet ik binnen 10 dagen (op 29 maart uiterlijk) mijn beroep schrift hebben opgestuurd waarin ik duidelijk moet aangeven waarom de afwijzing niet terecht is. Ook vragen ze om bewijsstukken mee op te sturen.

Mijn vraag aan jullie is nu wat jullie denken en hoe ik het beroep schrift moet invullen met welk bewijs? Alvast heel erg bedankt!

U dient duidelijk in het bezwaarschrift te onderbouwen waarom u het niet eens bent met de afwijzing van de kwijtschelding en waarom u aan de hand van feiten recht zou hebben op de kwijtschelding. de kwijtschelding moet wel aan bepaalde voorwaarden voldoen zoals datum en ondertekend zijn. Indien u zelf niet weet hoe u een bezwaarschrift op moet stellen, kunt u dit ook laten doen door iemand die weet hoe dit werkt. Mocht u verdere hulp en of advies wensen, mag u gerust contact met mij opnemen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag