Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Een vriendin van mij heeft geld geleend , aan een vriend omdat hij zijn huis uit gezet zou worden, eerst betaalde die vriend netje terug tot dat zijn vrouw zonder werk kwam te zitten , nu wil hij niks meer betalen , en zegt hij je hebt toch geen poot om op te staan, en weigert alles, en is niet voor reden vat baar meer, mijn vriendin raak nu helemaal in de stres hier door en weet niet meer wat ze nu moet doen. ( gaat om 2000 euro ongeveer ) en er staat helaas ook niks op papier.

Wat voor recht5 heeft zij nu ? en wat kan ze doen om haar geld terug te krijgen ?

Uw vriendin kan haar vriend schriftelijk aangetekend een brief sturen waarin ze het geld terugvordert, mits opeisbaar, dat binnen een redelijke termijn voldaan moet zijn, waarna anders er juridische stappen genomen zullen gaan worden. Vaak levert een brief van een jurist beter en sneller resultaat op. Als u wilt kan ik namens uw vriendin een brief sturen. Neemt u daartoe direct en kosteloos contact met mij op.

Beoordeel dit antwoord:

Het wordt erg lastig wanneer er helemaal niets zwart op wit staat over het totale bedrag wat de vriend terug zou moeten betalen. Zijn er ook geen mailtjes, appjes, facebookberichten of iets dergelijks?

Een brief van een jurist zou kunnen helpen om betaling weer op gang te krijgen. Lukt dat echter niet, dan gaat het bewijs echt een grote rol spelen.

Neemt u voor verdere informatie gerust vrijblijvend contact met mij op.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag