Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik ben het niet helemaal eens met het arbeidsdeskundig rapport. Nu gaf u als antwoord op iemand zijn vraag wanneer je het er niet mee eens bent: "uw bezwaren op het rapport schriftelijk in te dienen met het verzoek deze aan het rapport te hechten en in het (re-integratie) dossier te bewaren".
En dar heb ik nog een vraag over: ik wil mijn bezwaren dus inderdaad schriftelijk indienen, maar doe ik dat dan aan de arbeidsdeskundige alleen ( en stuurt die het dan door aan mijn werkgever?) of dien ik het bezwaar ook in aan mijn werkgever?

Hoe u bezwaar maakt, is afhankelijk van de beslissing die genomen is.
In de brief wordt aangegeven hoe. Wilt u dat uw werkgever het verneemt, dient u dan uw bezwaren ook bij hem in.
Ik heb eerder argumentatie gestuurd.

Beoordeel dit antwoord:

Wanneer het een arbeidskundig rapport is in het kader van de ZW/WIA -> dan kunt u geen bezwaar maken. U kunt alleen uw commentaar daarop geven samen met uw bezwaar tegen de ZW/WIA-beslissing.

Is het een arbeidskundig rapport in het kader van de re-integratie -> u kunt uw commentaar geven. doe dit zowel bij de opsteller als de werkgever. Bewaar een kopie.

Re-integratie is een zeer interessante, maar ook zeer complexe materie. U mag dit zelf doen, maar vaak is bijstand van een gespecialiseerd advocaat, b.v. mij, verstandig. Ook bestaat er de mogelijkheid van gefinancierde rechtshulp (zie website Raad voor Rechtsbijstand).

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag