Stel vraag

Overheid, Gemeente, Vergunning

Particulier


Ik woon al 20 jaar in het buitenland Ik heb in 2005 een auto uit Nederland mee naar Frankrijk genomen waar ik toen woonde, deze keurig uitgeschreven uit Nederland en daar later laten slopen toen hij op was. Daar heb ik geen papieren van gekregen zo ging dat daar niet.
Van de week belle mijn moeder mij en vertelde dat een bankrekening die op beide namen staan waar ik zelf het bestaan niet van af wist in beslag is genomen door de belasting dienst die 2500 euro aan wegen belasting willen innen.
Gebeld met de belasting dienst rdw blijkt dat de auto automatisch weer is ingeschreven na een jaar en ik ben daar nooit over ingelicht.
Wat moet ik doen? ik woon tegenwoordig in Spanje en kan niet zomaar even langs gaan bij de belasting en heb zowie zo geen banden meer met Nederland ik ben al langer dan 20 jaar weg en het geld van de rekening is niet van mij maar van mijn moeder. Ik heb geen enkel papier meer van deze auto en toen ik deze heb meegenomen express nog gevraagd of alles in orde was maar dat is dus niet zo .
Wat moet ik doen???

Lijkt me een verjaarde vordering, het verdient nader onderzoek.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag