Stel vraag

Particulier


Ingestelde eis bij dagvaarding is € 785,- met vorwerk II ad 584,-. Verzoek in verweer is betaling van een nota (welke eiser zou moet voldoen aan mij gedaagde) is € 1050,- Is nu Voldaan aan de eiser dan€ 1750,- voor Hoger Beroep?

Het betreft een zaak van slechts gedeeltelijk betalen van servicekosten VvE (eiser) omdat VvE al meer dan 4 jaar haar elk jaar wederom toezegde vervanging van een niet werkende buitendeur niet nakwam, waardoor ik dus verzocht in antwoord en repliek tot vergoeding danwel verrekening.

Ingevolge artikel 332 lid 3 RV heeft te gelden dat voor het vaststellen van appelgrens de totale waarde van de vorderingen in zowel conventie als reconventie meetellen. Dat wil zeggen dat beide vorderingen bij elkaar moeten worden opgeteld. Gezien de hoogte van de beide vordering is hoger beroep in het onderhavige dus mogelijk. U heeft hiervoor wel de bijstand van een advocaat nodig. Ik ben gespecialiseerd in appartementsrecht. Desgewenst kan ik u bijstaan in de procedure in hoger beroep. Neem gerust vrijblijvend en kosteloos contact met mij op als u nog vragen heeft of rechtsbijstand wilt.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag