Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Mijn dochtertje is vorige week aangereden door een automobilist. Omdat politie en ambulance al ter plaatse waren en ik met haar gelijk naar ziekenhuis moest voor foto's is er in de haast geen schadeformulier ingevuld. In het ziekenhuis bleek dat haar hak gekneusd was en is er drukverband om heen gedaan.
Nu is inmiddels haar verband er af en zou ze weer op de fiets naar school maar blijkt dat haar fiets Total los is. Ik heb die mevrouw (die verantwoordelijk was voor de aanrijding) gelijk geappt maar tot nu toe geen reactie. Hoe pak ik zoiets aan?
en heeft mijn dochtertje ook recht op iets van schadevergoeding?

Gelukkig is uw dochter weer hersteld van het ongeval. De schade van uw dochter kan verhaald worden op de tegenpartij. Als u niet over de gegevens beschikt kunt u die opvragen bij de politie nu die ter plaatse zijn geweest.
Uw dochter heeft recht op de zogenaamde materiele schade. Dat is de schade aan de fiets maar bijvoorbeeld ook aan kleren of andere goederen die beschadigd zijn.
Daarnaast kan er ook sprake zijn van smartengeld waarop uw dochter recht heeft.
Ik adviseer u daarom een letseldeskundige in te schakelen om u bij te staan. Als u dat wilt kunt u daarover met mij contact opnemen. Omdat de kosten van rechtsbijstand ook verhaald kunnen worden kan ik zonder dat u dit iets kost de zaak voor u afwikkelen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag