Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Ik had een vraag over een incident waarbij mijn pols mogelijk gebroken of gekneusd zou zijn. Hiervoor ben ik op 12-12-2012 bij het ziekenhuis geweest. Die hebben mij verteld dat mijn pols gekneusd is en niet gebroken, en daardoor heb ik 1 week in het gips gezeten.
Nu 4 jaar later heb ik er nog steeds erg last van, ik heb vandaag op 14-11-2016 foto's laten maken, en het blijkt dat hij toch gebroken is. Nu moet ik waarschijnlijk een operatie ondergaan, daaruit vloeien erg hoge kosten. Mijn vraag is of ik de kosten kan verhalen, op het ziekenhuis die mij een verkeerd medisch oordeel heeft gegeven waardoor ik na 4 jaar nog steeds last heb.

Als de arts ten onrechte niet heeft vastgesteld dat de arm gebroken was dan is er waarschijnlijk sprake van een medische fout van de arts en is hij aansprakelijk voor de schade.
Dat betekent dat u schade die u heeft geleden kunt verhalen op het ziekenhuis. Het ziekenhuis is daarvoor verzekerd. Als de arts aansprakelijk is dan betaald de verzekering ook de kosten van rechtsbijstand. Ik behandel dit soort zaken. Als u wilt kunt u rechtstreeks met mij contact opnemen en kan ik beoordelen of er sprake is van een medische kunstfout.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag