Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Ik heb afgelopen dinsdag een ongeluk gehad met mijn brommer. Een auto heeft mij geen voorrang verleend op een weg waar hij dit wel zou moeten doen, en is voor mijn neus afgeslagen en had mij over het hoofd gezien. Nu kon ik niet meer remmen en ben ik met volle snelheid tegen zijn auto aangereden en heb ik zelf en mijn brommer flink wat schade opgelopen. (lees gebroken neus, gebroken vinger, kapotte knieen, snee in mijn tong, kapotte kleren, schoenen, hoofdtelefoon, brommer etc.) Hoe zit het nu precies met het invullen van de schade formulieren en wat kan ik nu precies allemaal als schade opgeven? (materieel / immaterieel) etc.

Allereerst wens ik u een spoedig en algeheel herstel toe.
U dient op het schadeformulier zoveel mogelijk de toedracht te omschrijven en aangeven dat de tegenpartij schuldig is. Verder stelt u de tegenpartij aansprakelijk voor alle schade dus ook uw letselschade. Ik raad u aan om juridische hulp in te schakelen zeker gezien het feit dat u letselschade hebt en dat u al uw schade vergoed krijgt. Desgewenst kan ik u hierbij helpen. Indien de tegenpartij aansprakelijk is dan worden de gemaakte juridische kosten ook vergoed. Het is dus gratis voir u. Neemt udirect en kosteloos contact met mij via een privebericht.

Beoordeel dit antwoord:

Op de eerste plaats wens ik u beterschap en hoop ik dat u volledig en snel geneest. Omdat de automobilist fout was kunt u alle schade die u geleden heeft verhalen op de verzekeringsmaatschappij van de automobilist. Dan kunt u denken aan kosten van uw brommer kleren, medische kosten maar ook aan kosten voor hulp in de huishouding en immateriƫle schade.
Mijn advies is in ieder geval goed bij te houden welke extra kosten u nu maakt want dat loopt snel op. Verzekeraars zijn ook steeds vaker bereid om voorschotten te betalen zodat u die extra kosten daarvan kunt betalen.
Voor de afwikkeling adviseer ik u om specialisten letsel in te schakelen. Zij hebben ervaring met dit soort zaken en weten welke schade u kunt claimen en zij kunnen u ook adviseren over wat een redelijk smartengeld is.
Ik zelf ben gespecialiseerd in letselzaken. Als u wilt ben ik graag bereid om u verder te helpen. Mijn kosten kan ik volledig verhalen op de verzekering zodat u mij niets hoeft te betalen voor mijn hulp.
U kunt rechtsreeks met mij contact opnemen als u dat wilt. Ik kan u ook voorbeelden toesturen van brieven die u gratis kunt gebruiken als u de zaak toch liever zelf afwikkelt.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag