Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


ik heb een auto gekocht zonder garantie € 2700,00 opel meriva 2003 126000km maar binnen een week al problemen. heb de auto laten keuren nu is het kosten plaatje al opgelopen tot 1400 euro handelaar wil niets betalen en wil ook niet praten, een advocaat een brief laten sturen voor ontbinding maar meneer reageerd niet wat kan ik nu verder doen?

Als meneer niet reageert en niet is aangesloten bij de geschillencommissie, dan kunt u overwegen om te gaan procederen. Afhankelijk van de feiten en de verstuurde brief kan ik u gericht advies geven. Neemt u daartoe desgewenst direct contact met mij op via een privebericht door op de link te klikken bij dit antwoord.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Ik krijg deze week een gesprek met mijn advocaat die wil hem gaan dag vaardigen. Heeft u ervaring met dit soort dingen en hoeveel is de slagings kans dat ik ga winnen?


Ik heb veel ervaring met dit soort zaken. Over de slagingskans kan ik nog niet veel zeggen zonder de feiten te kennen. Als u nog vragen hebt na het gesprek met uw advocaat of van plan bent de zaak over te dragen, dan kunt u direct contact met mij opnemen.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

De advocaat heeft hem een brief gestuurd voor ontbinding omdat het product niet goed is heb er al 1400 kosten aan gehad en de verkoper wil gewoon niets ook geen reactie's op mijn brief voor herstel en geen antwoord op de brief van de advocaat dus daarom eerst een dagvaarding kijken of hij misschien dan overstag gaat.



Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag