Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


wie kan mij helpen met advies?
Begin juni heb ik via een contactformulier,bij een yoga centrum ,of ik een proefles kon volgen.
Na de proefles gevolgd te hebben,heb ik mij opgegeven voor meerdere lessen.waarbij ik het bedrag van €190,00 voor de lessen moest voldoen.
Na een aantal lessen kwam ik tot conclusie dat yoga niks voor mij deed,dit aangegeven bij lerares en zei dat ik wou stoppen.
Was geen probleem,en de week erna was mijn plek weer opgevuld bij de yogales.
Na twee weken heb ik haar een mail gestuurd of ik mijn geld ook terug kreeg.
Maar dat kon niet ,toen ik mij aanmelde voor de proefles heb ik op versturen gedrukt en dat betekende dat ik akkoord ging met de voorwaarden,en volgens de voorwaarden is het bij voortijdig onderbreken van de cursus geen teruggave van het cursusgeld mogelijk ongeacht de reden,want de plek is voor jou de hele cursus vrijgehouden.
En dat is dus niet de waarheid,want ze heeft een wachtlijst en mijn plek is weer opgevuld,dit betekend dus dat ze dus twee keer cursusgeld verdient voor 1 plek.
Ik heb bij inschrijving geen voorwaarden gezien niks ondertekent en ben er ook niet opgelezen,heb alleen via haar site een proefles aangevraagd.
Heb haar al een mail gestuurd maar krijg steeds hetzelfde antwoord
Wie kan mij hiermee helpen of dit ook wettelijk mag,dat je je eigen voorwaarden opstelt en geld niet terugstort .

Een consument mag een opdrachtovereenkomst altijd eenzijdig opzeggen maar hij is wel gehouden de werkelijke schade te vergoeden ten gevolge daarvan, nu, is er dus geen schade als de groep een maximale bezetting kent . In dat geval is uw plaats opgevuld en mag u uw geld terugvorderen.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Hartelijk dank voor het antwoord,
Nog een vraag ,hoe kan ik het geld terug vorderen.


Middels een aanschrijven en sommatie tot terugbetaling. Uw zaak lent zich voor het laten opstellen van een legal e-mail.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag