Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


ik heb een maand huurachterstand. Ik ben dit door middel van een betalings regeling aan het inlossen. Elke week 200 euro. Mijn huurbaas heeft me nu afgesloten van water, gas, en elektra. Ook wik hij dat ik binnen een maand vertrek. Dus 1 januari moet ik het huis uut zijn. Door middel van een geprint briefje heeft hij me dit laten weten.Ik heb een huisdier en mijn kinderen komen dit weekend. Het is nu 9 graden binnen.
Mag hij dit zomaar doen? En wat zijn mijn rechten. Ik heb hem al een mail gestuurd dat ik bezwaar maak en hem verzoek om me weer aan te sluiten.

Als er een betalingsregeling is getroffen kan de huurbaas u niet zomaar (laten) afsluiten voor gas, water en elektra. Ook mag hij u niet zomaar laten vertrekken uit het huis, hij moet in het algemeen namelijk opzeggen. Het lijkt mij dat de huisbaas u niet serieus neemt. U kunt voor alle zekerheid een aangetekende schrijven tot hem richten met de argumenten. Weigert hij dan kunt u direct contact met mij opnemen via een privebericht door op de link bij dit antwoord te klikken.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Bedankt voor uw reactie. Ik heb inmiddels een mail, aangetekende brief en post naar hem opgestuurd met het verzoek om mij weer aan te sluiten binnen 24 uur. Bij gebreke ga ik over tot kort geding. Dat staat in de briefen gericht aan mijn huurbaas. Tot nu nog geen antwoord gekregen. Mocht hij grrn reactie geven en mij niet aansluit dan kom ik graag bij u terug.



Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag