Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik moest bij de wijkagent komen voor n gesprek aangaande mijn familie.toen daar kwam zat er nog een agent bij .voelde mij zeer geïntimideerd en zo gedroegen zij zich ook.mag er zomaar een tweede agent bij komen zitten.? Er waren klachten over mij wat sms en betreft naar een zus van mij.er werd mij verboden nog te bellen.met zeer luide stem door de wijkagent.hij zou mijn zus daar over informeren.ik vertelde hem dat ik nooit geïnformeerd was na de narigheid van verleden jaar aan mijn deur als slachtoffer.hier kreeg ik duidelijk antwoord op .en werd afgewimpeld hoewel ik er toen om gevraagd heb...werd als een soort boefje behandeld en weggezet door de twee heren agenten.kan dat zomaar??

Als u geïntimeerd bent of voelt dan raad ik u aan een klacht in te dienen bij het kantoor waar de wijkagent dienst heeft. Geeft u aan wat er volgens u is gebeurd en wat u verwacht van de agenten.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Dank voor uw antwoord. Dan ga ik dat doen.ik brn 56 jaar en voel me zeer slecht behandeld .als een asociaal met twee agenten voor me neus terwijl ik alleen met de wijkagent de afspraak had.Mvg en dank



Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag