Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik heb een private lease contract afgesloten voor een auto.

Nu bieden zij allerlei modules aan die je extra kan afsluiten, 1 van deze modules is dat je na 24 uur vervangend vervoer krijgt.

Nu staat er op hun website geschreven dat je standaard na 3 dagen vervangend vervoer krijgt, maar ook ervoor kan kiezen dat je dit al na 24 uur krijgt.

Nu hebben we een aanrijding gehad en staat de auto bij de garage. Nu wil ik graag aanspraak maken op onze vervangend vervoer (na 3 dagen).
Nu kan dit niet volgens het bedrijf omdat er volgens hun iets gewijzigd is dit jaar in feb. (nadat ik getekend heb) waardoor alleen bepaalde klasse auto's hieronder vallen.
Waardoor ik geen aanspraak meer maak. Deze wijziging is op hun website vermeld, maar is mij niet medegedeeld.Nu is hier overigens niks over terug te vinden.

Mag dit?

In beginsel dient u daarvan op de hoogte te worden gesteld. Als u getekend hebt voor vervangend vervoer na 3 dagen dan dient het bedrijf zich daaraan te houden en kan zich niet verschuilen achter de wijziging. Ik raad u aan het bedrijf schriftelijk melding hiervan te doen. Mocht u er niet uitkomen dan kunt u mij een privebericht sturen voor verdere hulp.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag