Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik heb nu diverse mailcontacten gehad met dating 50 plus en het incassobureau. IK heb me voor een maand vrij aangemeld, proefabonnement.. dit was ruim 39 euro. Dit is afgeschreven.. Vervolgens krijg ik nu een rekening van 124 euro.. via incasso een extra maand betalen en incasso kosten.. IK heb gemaild , dat ik geen inlogcode heb en ook nooit ingelogd ben geweest en ook niet kan inloggen.. en dat ik alleen een proefabonnement wilde.... maar niet kan inloggen.. IK krijg bericht terug dat ik inderdaad niet aangemeld ben maar ik moet wel de124 euro kosten betalen .. Graag uw hulp.

Als u enkel voor een proefabonnement hebt aangemeld en niet meer, dan hoeft u in beginsel de vervolgnota niet te betalen. Dit moet duidelijk zijn gecommuniceerd naar u in de algemene voorwaarden die u moet kunnen in zien of opslaan. Is dit niet het geval dan bent u niet gebonden aan een de vervolgkosten. Ik raad u aan schriftelijk de nota te betwisten.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Ik dank u nog voor de info. Ik had dit al gecommuniceerd. Blijkbaar is het nu afgelopen, ik hoor niets meer. Doet u ook in werk situaties?


Ja dat doe ik ook....U kunt rechtstreeks contact met mij opnemen door op de link bij dit antwoord te klikken. U ziet dan een emailadres waar u op kunt mailen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag