Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Eergisteren heb ik mij aangemeld op datingsite 2be. Direct kwamen er 10 matches en 5 persoonlijke berichten binnen die jij geen van allen kunt inzien voordat je vip lidmaatschap wordt.Gisteren besloot ik te kiezen voor 6 maanden welke per maand €29,- kost plus €5,- voor gespreid betalen. Vanaf toen kon ik de berichten inzien. Nu blijkt dat circa 90% van de berichtjes een fake foto hadden en de meeste dames geen betalend lid zijn zodat ze mijn berichten niet kunnen lezen.
Dus heb ik per direct een mail gestuurd om het lidmaatschap stopte zetten. Mede omdat Ik toevalligerwijs een vrouw heb ontmoet in het dorp. Nu krijg ik een antwoord dat ze toch alle 6 maanden willen incasseren terwijl ik binnen een paar uur heb aangegeven te willen stoppen.
Hebben zij het recht hiermee door te gaan?
Er is verder niets ondertekent en ik heb aangegeven om nu nog 1 maand te betalen als ze vandaag alles stopzetten.

als ik uw verhaal zo lees dan lijkt het er sterk op dat er sprake is van dwaling of mogelijk zelfs bedrog. U bent immers de overeenkomst aangegaan onder een verkeerde voorstelling van zaken. Dit zou reden kunnen zijn om de overeenkomst te vernietigen. Als u wilt dat ik hier nader voor u naar kijk, dan kunt u contact met mij opnemen.

Beoordeel dit antwoord:

Meestal geldt er volgens de voorwaarden hier een bedenktijd van 14 dagen waar u zonder opgaaf van reden af kunt zien. Wel kunt u gehouden worden voor de gebruikte dagen te betalen. Mocht u er niet uitkomen dan stuurt u mij een privebericht voor nader overleg.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag