Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik heb een contract afgesloten voor een half jaar bij een personal trainer. In december ben ik zwaar geblesseerd geraakt en heb derhalve in december en januari geen trainingen kunnen volgen.
Het contract is nu 1 maand voortijdig beƫindigd en de Personal trainer geeft nu aan dat er jegens elkaar geen verplichtingen meer zijn. Ik heb wel de maanden betaald zonder dat ik er een training voor heb ontvangen.
Mijn inziens moet hij deze maanden, zo staat het ook in het contract dat bij een ziekte of blessure, de trainingen ingehaald mogen worden.
Ik wil nu voor deze maanden mijn geld terug. Sta ik in mijn recht? Of is het gewoon pech hebben?

Als dit in het contract zo is opgenomen, dan dient de maand te worden ingehaald en staat u in uw recht. U kunt het geld terugeisen of de ziektetijd inhalen waar u recht op hebt. Gaat u ook even na of de Personal Trainer is aangesloten bij een organisatie, zodat u daar de klacht kan neerleggen. Ik raad u aan de coach schriftelijk hiervan op de hoogte te stellen.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Kan ik op voorhand al het geld storneren? En aansluitend hem wijzen op zijn contract?
Het gaat om 3 maanden wat ik betaald heb en geen lessen heb ontvangen.
Het inhalen zie ik niet meer zitten omdat de vertrouwensband die er moet zijn tussen deelnemer en personal trainer in de laatste maand verziekt is door de trainer.

De trainer is, wat ik heb kunnen vinden, niet aangesloten.


U doet er verstandig aan eerst een brief te sturen en af te wachten op een reactie. Zet u wel in de brief dat u bij geen reactie binnen een redelijke termijn de bedragen zult storneren.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag