Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik heb onlangs een keyboard besteld bij een webwinkel voor een mooie prijs van 49 euro. Deze webwinkel heeft meerdere keyboards tegen die prijs en heeft stunter in hun naam wat het aanemelijk maakt dat ze met prijzen stunten. Echter wil de webwinkel niet overgaan tot levering.

Ik heb wel een bevesteging en nog een screenshot van de prijs.

Is de winkel verplicht te leveren?

Ja de winkel is verplicht volgens de overeenkomst te leveren, tenzij het een foutieve prijs of verschrijving is. Bovendien heeft u een bevestiging. U kunt de winkel schriftelijk melden om te leveren.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Bedankt voor de snelle reactie

Hoe kan ik dit het beste aanpakken? de winkel geeft telefonisch aan dat het een fout was maar heeft mij schriftelijk hiervan niet op de hoogte gesteld. ik hoorde pas hiervan toen ik ze aan de telefoon had omdat bedrag wast teruggestort


In het geval een fout is dan hoeft de winkelier in beginsel niet te leveren. Maar dit hangt af of er soortgelijke keyboards worden verkochten tegen een stuntprijs en dat u heeft kunnen onderzoeken wat een nieuwe keyboard kost. M.a.w. u heeft erop kunnen vertrouwen dat het bod redelijk was. Mocht dit het geval zijn dan maakt u enig kans en meldt u dit schriftelijk aan de winkelier.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag