Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik heb me aangemeld voor een opleiding tot pedicure waarbij er is overeengekomen dat ik binnen een bepaalde termijn klaar zou zijn met de praktijklessen. De school heeft echter verzuimd tijdig deze lessen te verzorgen waardoor ik nog steeds mijn diploma niet hebben kunnen behalen. Middels een uitgebreide correspondentie kan ik de verwijtbaarheid van de school aantoonbaar maken. Daarnaast komen de prijzen van de examens niet met de informatie die in de brochure van school staat niet en is er onjuiste informatie over de lesstof verschaft. Hiernaast heb ik nog meerdere tekortkomingen gesignaleerd. Kenmerkend is dat er niet of nauwelijks antwoord komt op mails. Pas op moment dat ik aankondig stappen te ondernemen of de inspectie in te schakelen komt er actie.Inmiddels heb ik de overeenkomst ontbonden omdat school in gebreke is gebleven en mijn lesgeld teruggevorderd. Er is hierop nog geen enkele reactie gekomen. wat kan ik doen?

Het lijkt erop dat het moment is aangebroken dat uw eigen mogelijkheden zijn uitgeput en dat er een brief van een advocaat nodig is om de zaak weer in beweging te krijgen. Desgewenst kan ik dat voor u verzorgen.

Beoordeel dit antwoord:

U vordert uw lesgeld terug alsmede schadevergoeding die u lijdt n.a.v. de ontbinding. Wilt de school daar niet aan voldoen dan kunt u naar de rechter.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Dank u wel voor het antwoord.
Ik wacht nog even af tot determinisme verstreken is.
Mochten zijwegen gehoor aan mijn verzoek geven dan nee. Ik graag weer contact met u op.



Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag