Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


ik ben in bezwaar gegaan tegen de uitspraak over mijn wia uitkering dat die gestopt werd. ik word nu maar voor 11% afgekeurd , en dat was voorheen 34% en daar tussen ook nog een jaar 100% terwijl ik alleen maar achteruit ben gegaan. het bezwaar is nu ook weer afgewezen, ik kan nu in beroep gaan bij de rechter, maar daar heb ik hulp bij nodig. kunnen jullie mij helpen?

Ja, dat is precies het soort zaak waarin ik gespecialiseerd ben .
U kunt contact met mij opnemen.

Beoordeel dit antwoord:

Zorg er voor dat uw advocaat lid s van de Specialisatievereniging Sociaal Zekerheidsrechtadvocaten. Dit is een kwaliteitskeurmerk. Er zijn veel advocaten/juristen, die dit soort zaken doen, maar weinigen, die er ook verstand van hebben.

Beoordeel dit antwoord:

Ik ben geen lid van deze club , maar beschouw mezelf wel degelijk als specialist omdat ik meer dan 50 zaken per jaar doe op het terrein van arbeidsongeschiktheid en nog eens meer dan 50 over overige zaken op het gebied van sociale zekerheid.
Naar mijn weten is een lidmaatschap van de door mijn collega aangehaalde vereniging geen waarborg voor kwaliteit, maar kan iedereen zich aanmelden als (zelfbenoemde) specialist.
Verder heb ik geconstateerd dat de website van voornoemde vereniging al lange tijd niet meer wordt bijgehouden.

Beoordeel dit antwoord:

Om lid te worden (en blijven) van de SSZ moet men wel degelijk aan kwaliteitseisen voldoen (zowel qua aantal zaken als qua opleiding). Schermen met hoeveel zaken men per jaar doet zegt niets over kwaliteit. Daarvoor is meer ndoig. Het feit, dat ik al honderden ao zaken heb gedaan zegt niet of ik goed of slecht ben. Het resultaat geldt. en dat is bij SSZ advocaten meer geborgd dan bij anderen. Bi jdie anderen zitten overigens ook deskundigen, maar dat kunt u dan minder goed beoordelen/zien.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag