Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Mijn klantmanager sociale zekerheid heeft er een handje van om mij stelselmatig te intimideren en te tiranniseren. Als ik hem hierop aanspreek dan heeft hij altijd maar één antwoord: nog meer repressie. Het is gewoon een vorm van psychische mishandeling. Ik trek het niet meer en heb mij afgelopen vrijdag ziek gemeld. Morgen maak ik een afspraak met mijn huisarts. Mijn vragen zijn:
Moet ik mijn klantmanager doorgeven dat ik mijn huisarts bezoek? Mag mijn klantmanager informatie inwinnen bij mijn huisarts? Mag ik tegen mijn huisarts zeggen dat ik niet wil dat hij informatie verstrekt aan mijn klantmanager?

Alles wat u met een arts bespreekt is vertrouwelijk. Het is belangrijk dat u niet alleen de huisarts ziet maar ook de bedrijfsarts. Die moet beoordelen of u inderdaad niet geschikt bent om te werken. In deze situatie zou hij een tijd rust en vervolgens gesprekken of mediation moeten voorstellen. Als u hierover meer informatie dan wel hulp wilt dan kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag