Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Wij hebben een nieuwe vloer besteld, na een duidelijke offerte. Hierin worden een egaline laag, materialen en plaatsing beschreven. Men vroeg een aanbetaling van 100 Euro om de bestelling te bevestigen, die hebben we gedaan.
Nu we de sleutel van ons nieuwe huis hebben gekregen is degene die de vloer zal gaan leggen komen kijken. Hij is niet tevreden met de huidige ondergrond en stelt dat er een extra (dubbele) egaline laag op moet worden aangebracht. Dit betekent dat we 20% extra zullen moeten betalen. We willen graag onder de koop uit, we vinden het niet eerlijk (maak dan offerte nadat je komt kijken) en het wordt te duur. Is dat in uw inzicht mogelijk?

N.a.v. uw wens wordt de offerte opgesteld. Het is de vraag of de verkoper had moeten komen kijken of u dat heeft aangegeven. Is dit niet het geval omdat het duidelijk genoeg was, dan kan de verkoper op voorhand niet daarvoor aansprakelijk gesteld worden en bent u de aanbetaling kwijt. Dit blijkt ook uit de algemene voorwaarden. Is er niet geleverd volgens de offerte dan kunt u pas de koop ontbinden als de verkoper niet kan of wil leveren. Komt u er samen niet uit dan stuurt u mij een privebericht.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag