Stel vraag

Familie, Scheiden, Alimentatie

Particulier


Met mijn ex partner heb ik een dochtertje (6) en daar betaal ik elke maand kinderalimentatie voor. Ik zie mijn dochtertje om het weekend. Ik betaal geen partneralimentatie voor mijn ex partner. Mijn huidige partner heeft met haar ex man 3 kinderen (6, 9, 10) en zij hebben co-ouderschap. Op een gezamenlijke rekening storten ze elke maand de hun deel van de kinderalimentatie plus de kinderbijslag. Zij ontvangt geen partneralimentatie.

Mijn partner is nu 4 maanden zwanger van ons kindje en we willen binnenkort een geregistreerd partnerschap aan gaan.
We zijn samenwonend.

Ik hoop van u wat informatie te krijgen wat voor invloed dit zal hebben voor zowel mijn kinderalimentatie aan mijn ex partner als voor haar kinderalimentatie met haar ex man. Heeft dit invloed op onze draagkracht en de hoogte van de te betalen alimentatie?
We hebben alle 2 inkomen, ik fulltime en mijn partner parttime.

Dit kan zeker invloed hebben op de alimentatie. Zowel u als uw partner krijgen een andere positie m.b.t. uw onderhoudsplichten voor de kinderen over en weer. Om te kunnen beoordelen wat dit concreet betekent, zou ik meer (financiƫle) informatie moeten hebben en ik nodig u uit om hiervoor contact met mij op te nemen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag