Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


In 2008 heb ik een chaletje gekocht net over de grens (4 km) in Belgie. Ik ben sinds 2000 zzp-er, woonde in een duur huurhuis (in Nederland). Veel prive problemen gehad en daar de economische crisis overheen. Ik heb mijn huur opgezegd in 2013 en ben op die camping gaan verblijven. Ik had/heb een papieren adres in Nederland bij familie, maar verblijf daar dus niet.
Ik werk enkel en alleen in Nederland (verschillende locaties, nog steeds zzp-er in de crisis) Betaal dus alle premies in Nederland. Geen schulden.

Nu hebben de mensen op het papieren adres bezoek gekregen van de SVB met heel veel vragen over mij en over mijn kinderen.

Ik heb geen idee waarom er bijv ook naar mijn kinderen gevraagd is? Die zijn allemaal uitwonend. Ik weet dat ik niet verblijf op het adres waar ik ingeschreven sta. Heb met deze actie (dure huur opzeggen en verkassen) mijn 'leven gered' (financieel en psychisch) Ik heb een postbus, nabij de camping waar ik verblijf (postbus in Nederland) waarop alle post binnenkomt. Ook van de belasting en van de verzekeringen.

Sinds enige maanden sta ik ingeschreven bij een woningbouwvereniging in Nederland.

Wat te doen?

Benieuwd naar jullie antwoord

Mag u zich op het Belgische adres inschrijven? Heeft u dat ook gedaan? In dat geval zie ik geen problemen, in het andere geval is de SVB aan het onderzoeken waar u precies woont.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag