Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik werk al 17jaar voor een bedrijf en zit nou voor de tweede keer in 4 jaar thuis met een burnout. Ik heb mijn werkgever kenbaar gemaakt daar niet meer verder te kunnen aangezien er heel veel is gebeurd, en daardoor weg te moeten omdat de arbeidsrelatie is verstoord en er zo goed als geen vertrouwen meer is wederzijds.. Is het dan verstandig om via de kantonrechter ontslag aan te vragen, als ik aan kan tonen dat de werkgever verwijtbaar is door "pesterijtjes" en nalatig is geweest? Dit dmv het dossier van de bedrijfsarts en diverse "afspraken contractjes" die leidinggevenden hebben geschreven?
Ik zit nu weer thuis na het proberen te werken voor een x aantal uur per dag. Dit soort werk was tegen advies van de bedrijfsarts in en trok ik het niet dus heb me weer ziek gemeld. Lang verhaal kort gemaakt.

Uw situatie is te complex voor een kort advies. Bovendien is het belangrijk dat u juist handelt om uw rechten veilig te stellen. Als u daarover wilt mailen of bellen met mij, dan mag u altijd contact opnemen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag