Stel vraag

Particulier


Mijn dochter heeft een ongeval gehad op het schoolplein. Haar voortand is daarbij afgebroken. Ze was toen negen jaar. De school is verzekerd voor de schade voortkomend uit het ongeval tot € 1000,-. De tandarts geeft aan dat de tand (die nu dood is) waarschijnlijk vervangen moet worden. Dit kan ook over tientallen jaren zijn, maar sowieso is het niet wenselijk om een kroon of implantaat te zetten voor mijn dochters 18de verjaardag. De verzekering geeft echter aan dat het dossier gesloten wordt wanneer mijn dochter 18 jaar wordt. In de polisvoorwaarden staat dat de schade vergoed wordt tot de 18de jaar tenzij na overleg met verzekeraars een andere regeling wordt getroffen.
Mijn vraag: welke regeling kan ik treffen met de verzekering opdat de schade voortvloeiend uit het ongeval vergoed wordt, ook na mijn dochters 18de verjaardag?

Ik adviseer u te proberen in overleg met de verzekeraar tot een oplossing te komen. Lukt dat niet dan adviseer ik u om een klacht in te dienen bij de verzekeraar. Als dat niet tot resultaat leidt schakel dan een juridisch deskundige in voor verder advies.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Dank voor uw antwoord.

Ik heb overlegd met de verzekeraar, maar deze blijft bij zijn standpunt. Mijn vraag is welk argument ik kan gebruiken om de verzekeraar te doen inzien dat zijn oordeel niet terecht is. Is daar een juridisch onderbouwd antwoord voor?


Ik adviseer u een klacht in te dienen bij de verzekeraar

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag