Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Mijn moeder heeft iets getekend wat niet gemoeten had, ze zijn bij haar aan de deur geweest en hebben haar een jaarcontract aangesmeerd om op afstand haar pc te kunnen maken. Ze speelt alleen soms een spelletje bingo op dat ding, en drukt soms het geluid weg en zo denkt ze dat hij stuk is, ze is ook al 85 jaar. Nu heb ik het geld wat ze afgeschreven hadden terug geboekt en geblokkeerd. nu heeft ze al een brief van een Incassobedrijf gehad, en het kan best hoog oplopen.
Nu is mijn vraag voor haar wat gaat er gebeuren als ze geen 99 euro gaat betalen, want dat kost het voor een jaar. En ik vind het zo erg dat ze deze oude mensen zo makkelijk pakken.

Normaal gesproken wordt er beslag gelegd op bezittingen van uw moeder als er niet wordt betaald. Het lijkt erop dat er misbruik is gemaakt van de omstandigheden waarbij uw moeder een overeenkomst is aangegaan. In dat geval kan de overeenkomst worden vernietigd of herroepen worden binnen de bedenktijd van 14 dagen als dat het geval is. Ik raad u aan de vordering van het incassobureau schriftelijk te betwisten.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag