Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Mijn vader is in mei 2016 overleden. Mijn broer stond als executeur in zijn testament omdat mijn vader dat een ' mannending' vond en niet iets voor vrouwen. Wij hadden beiden nauwelijks contact met mijn vader.
Mijn broer is alcoholist en drugsverslaafd, heeft nooit gewerkt en is altijd op zoek naar geld.
Een oom van ons was al geruime tijd bewindvoerder omdat mijn vader dementerend was en zodoende is de hele financiƫle situatie van mijn vader inzichtelijk en staat op papier.
Mijn broer heeft na de dood van mijn vader al zijn spullen ingepikt en verkocht op Marktplaats. Van de erfenis heeft hij zichzelf ruim 8.000,- extra toegeƫigend. Hij heeft nooit iets op papier gezet en nooit iets inzichtelijk gemaakt voor mij, zijn enige zus. Hij heeft alle contact met mij verbroken, heeft me bedreigd en reageert nergens meer op nadat ik hem ter verantwoording heb geroepen. Wat kan ik nog doen buiten het beginnen van een rechtszaak. Zijn erfgenamen volledig overgeleverd aan de oneerlijke afhandeling van een executeur? Mijn broer is al diverse malen eerder in contact geweest met justitie vanwege wanbetaling, belastingontduiking, rijden onder invloed, wapenbezit.

Ik vrees dat een juridische procedure de enige mogelijk is.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag