Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik heb een vraag omtrent het opzeggen van mijn contract. Ik heb namelijk vandaag mijn ontslag ingediend. Maar het ontslag werd niet aangenomen, omdat er in het contract staat dat er een opzeg termijn is van een kalendermaand maar het vreemde hier aan is dat er daarna in de zin staat vermeld 'ingaande de datum van opzegging' wat moet ik hier nu mee?
Heb een onbepaalde tijd contract

Beste, een opzegtermijn van een maand is gebruikelijk. Ik vermoed dan ook dat jouw werkgever in zijn recht staat. Zonder het contract te zien, kan ik niet zeggen wat er met de door jou aangehaalde zinsnede wordt bedoeld. Mocht je willen dat ik ernaar kijk, aarzel dan niet om rechtstreeks contact met mij op te nemen.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Hallo, ja ik weet dat ik een maand uit werk termijn heb maar als ik vandaag zou opzeggen zou ik dan ook op 11 april kunnen stoppen want nu zeggen ze dat dat dus niet kan moet gewoon door werken tot 29 april terwel in me contract staat 1 maand kalender met ingaande dag van opzegging


In de wet staat dat je moet opzeggen tegen het einde van de maand. Daar kun je schriftelijk van afwijken. Het lijkt alsof dat in jouw geval is gebeurd. Zonder het contract te hebben gezien, kan ik geen definitieve conclusie trekken.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag