Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


December 2015 ben ik bij Q-Park Amsterdam ( na betalen ) per ongeluk achter mijn voorligger aan de parkeergarage uitgereden. Hierdoor ben ik vergeten mijn ticket te gebruiken. Direct daarna heb ik Q-park gebeld en is mij gezegd dat als ik netjes betaald zou hebben alles in orde was. 12 februari 2016 ontvang ik vervolgens een brief van Spreksels advocaten waarin staat dat ik een boete opgelegd krijg van totaal €450,00.... 1. Verloren ticket 2. Uitrijden zonder ticket.
Hier zijn we tegen in gegaan, we hebben gebeld en in dat telefoongesprek aangegeven dat er een aangetekende brief komt en een email met de zelfde informatie. Hierop hebben we een jaar niets gehoord. Tot 6 maart 2017, een brief valt binnen. Met de inhoud. Dat ik moet voorkomen 16 maart, en er een bedrag open staat van €376,50.

Des tijds in de aangetekende brief hebben wij toegezonden. Kopie van de betaling, kopie van het ticket, bezwaar tegen de opgelegde boete en mijn kant van het verhaal. Waar nooit op gereageerd is, blijkt ook uit de beschuldigingen in de reeds ontvangen brief waarin door hun genoemde feiten omschreven staan die niet kloppen met de werkelijkheid.

Nu wordt mij gesommeerd te betalen 2 dagen voor de hoorzitting. Ik ben het er niet mee eens maar wordt onder druk gezet te betalen. Aangezien de proces kosten voor mijn rekening zijn mocht ik het niet 'winnen'.
Dit is de eerste keer dat ik me in zo een situatie bevind , ik weet me eerlijk gezegd geen raad en zit met de handen in het haar.

Het lijkt mij dat u het beste uw verweer naar de kantonrechter kunt sturen met alle argumenten die u hier ook noemt en voorzien van alle bewijsstukken.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag