Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Onderbuurman van verhuurde flat klaagt over geluidshinder.Volgens hem vanwege ondeugdelijke ondervloer.Nergens op gebaseerd en kan aantonen dat vloer aan eisen voldoet.Bestuur van VvE heeft jurist van Stichting VvE Belangen ingeschakeld die mij een brief heeft gestuurd met eis aan te tonen dat ondervloer voldoet.Geen probleem heb TNO test in mijn bezit.
Jurist dreigt met rechtsgang als ik niet aan verzoek voldoe.
De brief echter bevat een aantal onjuiste gegevens.
De tenaamstelling is onjuist.
Straatnaam is fout.Postcode is fout en plaatsnaam is fout.
Bij onderwerp etc contra is ook de tenaamstelling fout.
Heb ontvangst van de brief per e mail bevestigd en gevraagd mij opnieuw brief te sturen met juiste gegevens waarop ik uiterlijk 10 dagen na ontvangst zal reageren.
Inmiddels is e.e.a. bijna 3 weken geleden en niets meer van jurist vernomen.
Heb ik juist gehandeld,moet ik gewoon afwachten,of andere maatregelen nemen.

Als duidelijk is dat de brief aan u is gericht en de klachten ook jegens u, heeft u formeel geen punt dat u niet inhoudelijk reageert, het is alleen rekken van tijd dat juridisch misschien niet helemaal wordt ondersteund. Waarom stuurt u de opgevraagde gegevens niet in?

Beoordeel dit antwoord:

Aangezien u de ontvangst van de brief heeft bevestigd, heeft u ook kennis kunnen nemen van de inhoud ervan, zodat u er goed aan zou doen om toch binnen de gestelde termijn te reageren. Dit om te voorkomen dat de wederpartij een procedure opstart met alle kosten voor u van dien.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag