Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik heb een geschil met het bestuur van een golfclub waarmee ik als golfleraar een overeenkomst had tot en met 31-12-2016.
Zij beschuldigen mij van het lesgeven op hun faciliteiten na einde overeenkomst en hebben mij na een waarschuwing per brief van een advocaat gewaarschuwd dat bij herhaling mij de toegang zou worden ontzegd. En nu per aangetekende brief mij de toegang ontzegd. Omdat ik in hun ogen nogmaals in overtreding was.
Dit was niet het geval. Ik heb daarom een aangetekende brief terug gestuurd met de eis dat zij excuses aanbieden (zij hebben mij zonder toestemming gefilmd en publiekelijk vals beschuldigd) en mij de toegang per direct weer toe te staan. En dat ik getuigenverklaringen kan overleggen (dit is ook zo) die dit bekrachtigen.
Ik heb geen antwoord meer van ze gehad. Nu bezin ik mij over volgende stappen:
1) Nogmaals een aangetekende brief waarin ik ze sommeer mij weer toe te laten, vergezeld van de getuigenverklaringen.
2) Bij negatief of uitblijvend antwoord gerechtelijke stappen overwegen.
Was is uw advies?

Wanneer u er werkelijk belang bij hebt om toegang tot de golfclub te krijgen,, dan zou u inderdaad kunnen overwegen om actie te ondernemen tegen het bestuur. U moet zich echter wel afvragen of u daar nog terug wilt naar alles wat er gebeurd is. Om nog te proberen een procedure te voorkomen zou het inderdaad verstandig kunnen zijn om alles kenbaar te maken wat u hebt. De vraag is echter of u kunt aantonen dat u geen les hebt gegeven. Een negatief feit is vaak moeilijk aantoonbaar. Desgewenst kan ik u verder adviseren. Het is wel verstandig dat u dan direct contact met mij zoekt via de daartoe bestemde button. Dit is immers een openbaar medium.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag