Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Goededag,
Ik heb gisteren kaarten besteld voor een concert en kom er vandaag achter dat ik bij een secundair ticketbureau terecht ben gekomen.
Ik betaal twee keer zoveel voor de kaarten. De kaarten zijn gewoon nog verkrijgbaar bij het theater . Graag wil ik binnen 24 uur mijn bestelling annuleren en mijn geld terug. Het ticketbureau zegt mij dat ik de algemene voorwaarden heb gelezen (moet je aanvinken voordat je betalen kunt) en dus niet onder de aankoop uit kan. Is hier nog onderuit te komen op de een of andere manier?

Wettelijk gezien heeft u het recht (als consument) om een overeenkomst te herroepen. De algemene voorwaarden mogen hier niet ten nadele van u vanaf wijken.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Ook als het om zgn. Koop op afstand onder bederfelijk/tijdgebonden waar is? Volgens internet valt mijn aankoop hieronder. . Het concert is pas in oktober, en de kaarten krijg ik pas 3 weken van te voren opgestuurd. Ik ben natuurlijk wel akkoord gegaan met de algemene voorwaarden, dus daar hebben zij gelijk in. Ik lees op internet dat er vele mensen zijn die dit is overkomen dus dacht misschien is er iets aan te doen?



Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag