Stel vraag

Particulier


Ik ben man 64 jaar oud hartpatiƫnten na mijn scheiding in Spanje 2016 met AOW uitkering 640.00 per maand UWV. Ik verblijf momenteel nog bij onderdak Rode Kruis in Spanje waar ik 5 nachten kan slapen en 1 maaltijd krijg hiervoor moet ik 463.50 Euro per maand betalen douche kost 0.50 cent per dag. Mijn verplichte medicijnen hartpatiƫnt Adiro 100 MG .Emconcor 2.5 MG. Lisinopril 5 MG . Sinvastatina die ik dagelijks moet gebruiken. kan ik niet meer betalen omdat ik niet meer bij Ex partner op ziekenpaket staat. deze medicijnen kosten 133.90 Euro, per maand. overige dagen nachten slaap ik in oude sloopauto's .
Nu door een domme zet van mij 2015 maar ook uit vertrouwen heb ik toen mijn partner Ex vrouw een gezamenlijke rekening ANWB creditcard max 3500 euro aangemeld zij kreeg een aparte ANWB creditcard . Nu heb ik in voorjaar 2016 4 weken in ziekenhuis gelegen hartproblemen. En in deze periode is alles in mijn nadeel gekomen. Mijn Ex is met een hotel eigenaar waar zij ook werkte vandoor gegaan achteraf speeld dat al jaren een rol dat wist ik niet. Tot slot ANWB heeft vordering uit handen gegeven aan Hilder en Harvey incassobureau waarschijnlijk gaan ze beslag legen op die lage uitkering als dat zo is staan ik helemaal op straat en zonder niets hier. ik heb hier geen rechten in niets zelfs niet op eten paket. nu is mijn vraag wat is mijn beslagvrijvoet puur minimale levensonderhoud. en nheb ik daar recht op. ik kan niet terug naar Nederland ik heb geen geld. en heb geen familie. ik ben alleen. wat is er mogelijk ?

Een probleem is bij een buitenland beslag dat er in beginsel geen beslagvrije voet geldt en dat u wel daarna of liever nog daarvoor aan de deurwaarder als u de naam kent inzage geeft in uw inkomensgegevens want dan kan er een betalingsregeling worden getroffen en kan een beslagvrije voet bedrag worden vastgesteld, dat zal bij u 80% zijn. Ik heb eerder een persoon geholpen met dit probleem in Italie en heb toen geheel digitaal het probleem opgelost. Dus als u niet serieus wordt genomen door de deurwaarder dan kan ik het voor u proberen, het staat allemaal in de wet hoe te handelen met beslag in het buitenland en de beslagvrije voet en eventueel het verzoek aan de rechter om die voor u vast te stellen , of liever dat de deurwaarder hier al rekening mee houdt. U moet er dan wel snel bij zijn.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag