Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Heb een vraag over me werk, omtrent vakantie dagen. Had bij me bedrijf 3 maanden contract. Deze is stil zwijgend verlengt. Maar na 2 weken kon ik alsnog weg. Heb opzegtermijn van een maand. Hierin zou ik nog dienstplicht hebben. Echter mondeling afgesproken, niet meer hoefde te komen. Nu bellen ze op, dat ik alsnog moet werken. Nu is mijn vraag, mag dit? En hoeveel vrije dagen heb ik staan? Hoor het graag voor maandag nog.

Goedenavond, als een contract verlengd is, mag het niet zomaar worden opgezegd door de werkgever. Verder kan een werkgever een gemaakte afspraak over vrijstelling van werk niet eenzijdig terugdraaien. Ik weet niet hoeveel vrije dagen jij nog hebt, omdat ik niet weet hoeveel dagen jij opbouwt en hebt opgenomen. Mocht je dat fijn vinden, dan kunnen wij morgen even bellen.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

heel hartelijk dank voor antwoord. Het is inderdaad handiger om te bellen. Welke tijd schikt het beste?


Morgenochtend om 10.00 uur of in de avond om 20.30 uur. Laat maar weten wat jou schikt en op welk telefoonnummer ik jou kan bereiken. Je kunt daarvoor een privebericht sturen, zodat niet iedereen jouw telefoonnummer ziet.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag