Stel vraag

Overheid, Gemeente, Vergunning

Particulier


Wij, verenigde buurtbewoners, zijn op zoek naar een omgevingsjurist en/of /bestuursrechtjurist, die op basis van no-cure-no pay onze bezwaarschriften tegen een omgevingsvergunning juridisch wil onderbouwen. De bezwaren zijn al geformuleerd. De procedure loopt waarschijnlijk door tot aan de Raad van State. De slagingskans is groot. Buurtbewoners hebben geen financiële middelen.Honorarium kan alleen worden betaald uit proceskosten door de gemeente als verliezende partij. Liefst iemand uit R'dam e.o.

Ik ben juriste gespecialiseerd in bestuursrechtelijke zaken. Ook bij onderwerpen inzake omgevingsrecht help ik in bezwaarprocedures. Ik doe wel zaken op basis van no cure no pay maar ik wil graag eerst de situatie onderzoeken.
U kunt mij een e-mail sturen en toelichten waar het om gaat. Dan kan ik kijken wat ik voor u kan betekenen.

Beoordeel dit antwoord:

Bestuursrecht is één van de rechtsgebieden waar ik in thuis ben. U mag mij de stukken toesturen, zodat ik de kwestie voor u kan beoordelen.

Beoordeel dit antwoord:

Waarom staat u zo sterk? De Raad van State is enorm streng. Ik kan voor u jurisprudentie-onderzoek doen, of de zaak overnemen echter moet er een waarde staan tegenover de No Cure No Pay.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag