Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


wijk is heringericht.de weg is nu van tuin tot tuin met wegversmallingen .afwisselend links en rechts.bij mij eindigt versmalling bij begin tuinpad.dat pad is tevens mijn enigste in/uitgang.opzij en achter kan ik nergens heen.alles is dichtgebouwd met steen.heb ook GEEN uitrit.vanaf einde versmalling tot erf linkerbuurman is net genoeg ruimte om te parkeren.wat ook gebeurde.
nu wordt ik dik jaar geleden opgehaald met ambulance..verplegers moesten door versmalling,over tuinhekje om bij mij huis te komen..ik erop gelegd en moesten ze met dik 100 kilo zelfde weg terug.iedereen naderhand gevraagd om doorgang vrij te laten voor hulpdiensten.niemand doet dat.gemeente probleem uitgelegd gemeente heeft paaltje geplaatst.vanaf versmalling tot paaltje is breedte tuinpad.nu is overbuurman van mening paaltje geplaatst is om hun te pesten en nu parkeert hij hun tweede auto met band tegen versmalling aan en zo strak mogelijk naast paaltje zodat doorgang wederom voor hulpdienst versperd is,terwijl hij links naast paaltje en linkerbuurman kan parkeren of rechts naast versmalling.verplegers ambulance moeten nu weer door struiken van versmalling en over tuinhekje.of helemaal om versmalling heen lopen om bij mijn huis te komen.dus hij parkeert nu bewust voor in/uitgang en belemmerd dus ook bewust doorgang hulpdiensten denk ik?wat kan ik hier tegen doen?

Waarschijnlijk is hier geen juridische oplossing voor. Ik adviseer u om met de gemeente in overleg te treden.. Waarschijnlijk heeft uw gemeente een verkeerskundige in dienst.. Daar zou u overleg mee kunnen vragen of anders met de betrokken wethouder..

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag