Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Beste,

De volgende situatie heeft zich gister 12-04-2017 voor gedaan..

Ik lag nog op bed toen de bel van de voordeur ging en via de intercom zag ik niemand staan, dus ik bed terug op bed gaan liggen. Ik ben namelijk 7 maanden zwanger en het was 9:00 in de ochtend.
Nou hoor ik ineens de voordeur open gaan wij hebben onze deur beneden zitten in een kleine hal met trap die alleen van onze woning is. Wij wonen op de 2e verdieping. Ik dacht eigenlijk dat het mijn partner was maar dat vond ik al raar aangezien die gewoon aan het werk was. Ik hoorde van alles in mijn gang dus heb ik heb mijn badjas aangedaan en ben gaan kijken mijn hond ging ook flink tekeer.. toen stond de klusjesman van ons appartementen complex wij wonen met nog 1 stel en 1 jongeren gast in een particulieren woning. Hij stond in mijn gang alsof er niks aan de hand was en keek niet op of om. Ik vraag wat hij doet en zegt je deed niet open en ik wil de trapleuning via jullie muur met een houten plank een schroeven door de muur vast maken dus ik moest erbij zijn..

Nou is dit niet aangekondigd dat hij kwam en volgens mij is het ook niet normaal dat hij ineens in mijn huis staat. Dit is toch gewoon inbraak in mijn huis?

Ik was erg geschrokken en verbaasd en wist ook niet hoe ik moest reageren ik sliep nog half. Ik denk als mijn partner thuis was geweest en hij zo wakker schrok uit zijn reactie anders had gereageerd. Dit is toch iets wat absoluut niet mag ik ben dan ook erg boos! Wat kan ik hiermee
Doen?

U doet er verstandig aan om de huiseigenaar duidelijk te maken dat u hier niet van gediend bent en dat er voortaan afspraken moeten worden gemaakt voor het verrichten van onderhoud.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag