Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Wij zijn met een schildersbedrijf overeengekomen dat zij de gehele verdieping zouden schilderen. Zij hebben dit werk aangenomen voor een vast bedrag van 5 duizend euro. Voor dit bedrag zouden zij gronden, kitten (paneeldeuren) en aflakken. Nu nog niet de helft is afgemaakt, zijn ze er zonder met ons te overleggen, mee gestopt. Ze hebben ons wel een mailtje gestuurd dat het veel meer werk was en dat ze door ons gewenste en met ons afgesproken kwaliteit niet konden leveren in de offerte berekende uren. Van het kitten hebben ze een smeerboel gemaakt. De kit moet verwijderd worden (kost minstens een week werk, 40 uur)
Nu hebben wij een rekening ontvangen voor de gewerkte uren (78) en materiaal (300 euro) van totaal 4 duizend euro. Hoe moeten wij daarop reageren?

Als het bedrijf met u overeenkomt de schilderklus voor een vast bedrag te zullen klaren dan moet het ook hieraan houden, is er een richtprijs dan geldt een afwijking van 10% van de prijs dat is toegestaan. Dat er nu veel meer werk is komt voor hun risico en rekening. Ik raad u aan schriftelijk te melden dat u niet gaat betalen en dat het bedrijf zijn afspraken dient na te komen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag