Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Heb op online warenhuis een radio gekocht voor €69 euro die elders €299,- was, online afgerekend en een factuur met leverbevestiging voor de volgende dag gekregen.
Gebeld en geferifieerd of ik het product voor de gefactureerde en betaalde prijs krijg....als dit op de site stond en u heeft hem betaald krijgt u hem voor deze prijs.
Wordt hij smiddags geannuleerd onder de noemer van artikel is niet voorradig(heb de mail en facturen) bel ik zeggen ze dat de verkoop is geannuleerd omdat de prijs verkeerd in het systeem is gezet en dat ze niets doen.
Tevens geen tegemoetkomening voor de kabels die ik heb aangeschaft om de radio aan te sluiten(elders gekocht facturen aanwezig)
Kan en mag dit zomaar.
Alvast dank voor uw reactie

Achter uw vraag: Kan dit zomaar" ligt een ware juridisch complexe theorie dat er simpel gezegd op neerkomt of u gerechtvaardigd mocht vertrouwen dat de aangeboden prijs de juiste was. Dan geldt dat u uw twijfel hebt omgezet een in prangende vraag die wederom bevestigd is beantwoord. Dan zou het mogelijk kunnen zijn dat uw twijfel terecht is weggenomen en u op de juiste gronden vervolgstappen heeft genomen ( aanschaffing van de kabels) omdat u dacht dat de prijs juist was. Men kan dan later er niet meer op terug komen. De volgende vraag is of u in de praktijk kunt afdwingen dat men u het product gaat leveren tegen de geboden prijs, ik denk dat dat moeilijker is.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag