Stel vraag

Overheid, Gemeente, Vergunning

Particulier


L.s.,
Ik ga wonen op een boot welke geen officieel woonadres is (geen GBA). Ik ben officieel schipper. Daarnaast ben ik beveiliger.

Als beveiliger heb ik een Legitimatiebewijs Particuliere Beveiligingsorganisatie (LPB), die 3 jaar geldig is en dan verlengd moet worden. Daarvoor vindt iedere 3 jaar een screening plaats voor de verlenging. Controle is o.a. op historie woon- en verblijfplaats welke geen hiaten mogen vertonen.

Ik wil mij inschrijven als officieel briefadres bij mijn dochter in Amsterdam.

Mijn vraag is:
Wordt een officieel briefadres geaccepteerd (i.p.v. een woonadres) in de historie woon- en verblijfplaats (GBA) en kom ik door een screening heen van de politie bij verlenging van mijn LPB ?
(Wet basisregistratie personen - Hfdst 2, Afd. 1, § 3 - art. 2.23 en § 5 – art. 2.40 en 2.41).

Toelichting:
Als ik een breuk heb in mijn historie woon- en verblijfplaats, dan wordt mijn LPB niet verlengd en raak ik mijn baan kwijt. Dit moet ik voorkomen!

Met vriendelijke groet,
RM

In antwoord op uw vraagstelling het volgende;

U kunt volgens de Wet basisregistratie Personen een tijdelijk postadres aanvragen bij de gemeente in afwachting van uw nieuwe woning en van daaruit kunt u zich permanent inschrijven op uw nieuwe woonadres. Het verblijven op een niet officieel adres is niet toelaatbaar.

Succes en voor nadere info mag u mij direct benaderen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag