Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Goedendag
Wij hebben een gevlinderde beton vloer laten leggen door een bedrijf uit België . De hele vloer is nu vervolgens een grote flop met vlekken en scheuren . Deze beste man zou het oplossen , maar heeft tot op heden nog niets ondernomen . Wij hebben geen bon of iets , maar hebben €4500,- voor de vloer betaald . We hebben we foto's waar hij op staat de vloer te maken . Kunnen wij hier iets tegen doen ! ? Dit mag hij zo toch niet achter laten ?

Nederlands recht is van toepassing dus u zou het bedrijf in gebreke kunnen stellen en een termijn om de zaak te herstellen waarna verzuim opkomt als men dat nalaat. Na het verzuim kunt u een prijsvermindering toepassen of een derde op zijn kosten de vloer laten herstellen. Ik loop wat vooruit op de zaken ; een goede brief dient er eerst te worden verstuurd met een aanbod de gebreken kosteloos te verhelpen voor u.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Oké dat is fijn om te horen . Maar meneer neemt zijn gsm niet meer op en hebben geen idee waar het bedrijf zich bevind ergens in België . We gaan er achter proberen te komen en dan een brief op stellen . Hij zegt gewoon ik kan niets voor jullie doen . Terwijl hij deze klus heeft aangenomen en het ook netjes moet oplossen ..
wat is de volgende stap als meneer niet op de brief reageert ?

Alvast bedankt


dagvaarden in Nederland

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag