Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Hallo, ik heb afgelopen maandag afslankpillen besteld. Ik heb ze gisteren gekregen. Tot mijn verbazing was er iets van het potje afgekrast. Ik ben gaan googelen want voor mijn gevoel hadden ze iets te verbergen. En of ze daglt hadden.... ik moest voor 2 potten 75 euro betalen. Tot mijn verbazing kost dit potje elders op internet 10,50. Vandaar dat ze dus het merk waars van het potje af hebben gekrabt. Nu blijkt dus ook dat het potje dat ik besteld heb heel anders is dan die ik heb gekregen. Ik heb ze via facebook benaderd maar daar ben ik geblokt. Ik heb ze een mail gedaan en daar hoor ik niets op. Ik wil mijn bestelling retouren alles zit nog dicht. Officieel mag dit niet. Maar ik ben van mening dat er misleiding in het spel is. En ik gewoon opgelicht ben. Ik haf achteraf betalen aangeklikt dus heb gelukkig niet betaald. Ben ik overigens ook niet van plan. Voor 4 mei moet bet betaald zijn. Mijn vraag aan jullie is in hie verre sta ik in mijn recht? Bedoel wil geen deurwaarders aan de deur hebben en hoge boetes. Maar wil de boel wel aangetekend terug sturen. Ik hoop dat jullie mij meer info kunnen geven.

Mvg S

U heeft normaliter een bedenktijd van 14 dagen bij online aankopen. Ik raad u dan ook aan de pillen (eventueel aangetekend) terug te sturen en hoeft u dan ook niet te vrezen voor deurwaarders.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Op de site staat duidelijk dat de pillen niet retour mogen. Ik heb ze vandaag aangetekend terug gestuurd. Ben erg benieuwd....



Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag