Stel vraag

Familie, Scheiden, Alimentatie

Particulier


Mijn ex houdt zich al 10 Jaar niet aan de afspraken in het scheidingsconventant. . Oa afspraken over hyptoheek achterstand, ik betaal al 10 jaar af en hij heeft nog niks betaald. Ook alimentatie betaald hij niet. Hij werkt, maar is voor instanties onvindbaar omdat hij nogal creatief te werk gaat. Ook weet ik niet zeker of hij is ingeschreven op een adres GBA..........ik weet wel waar hij woont, nl bij zijn vriendin en haar zoontje.

Kan ik een brief naar dit adres sturen? het word eens tijd dat hij gaat betalen - zeker de hypotheekschuld. Want hierdoor sta ik negatief geregistreerde bij het BKR en kan na bijna 10 jaar nog geen kant op! Terwijl ik netjes werk en betaal

Ja u kunt een brief naar dat adres sturen of naar het adres van familieleden. Iemand die zich in Nederland bevindt , daadwerkelijk woont, kan gewoon gesommeerd worden om zich aan zijn verplichtingen te houden. U moet dat ook doen om verjaring te voorkomen als afspraken niet in het convenant zijn opgenomen. Eventueel kan ik u helpen met wat juridische ondersteuning met het schrijven van de brief.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag