Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Mijn vader is recent overleden en zijn auto stond op het oprit . Aangezien de auto niet startte heb ik de auto door een sloopbedrijf laten ophalen. Omdat het wachten was op erfrecht en dit geen probleem was volgens het sloopbedrijf om daar zolang de auto te stallen. Nu alles rond is met het erfrecht en de auto op mijn naam is gezet en de verzekering enz betaal, wilde ik contact opnemen met dit bedrijf over de verkoop van de auto. Ik kreeg diegene 1e keer aan de telefoon om te onderhandelen over de auto. Daarna zou ik terug gebeld worden maar krijg geen enkel respons meer over de auto. Als ik bel dan krijg ik medewerkers aan de telefoon of diegene is in vergadering of hij is onderweg. Graag zou ik willen weten wat ik in dit geval moet doen. Mijn onderbuikgevoel zegt dat het hier niet klopt.

Heeft u een ophaalbewijs ontvangen van het bedrijf, daarmee kunt u aantonen dat zij de auto onder hun beheer is. Is dat niet het geval dan raad ik u aan nu schriftelijk het bedrijf te melden dat u de auto wenst te verkopen en in onderhandeling te treden.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Het ophaalbewijs heb ik niet ontvangen , ik heb u advies opgevolgd en heb schriftelijk gemeld aan het bedrijf dat ik wens de auto te verkopen en in onderhandeling wil treden. Kan ik hiernaast nog meer acties ondernemen of is dit voldoende?


Voorlopig is dit voldoende. Als u gerechtigd bent de auto te verkopen dan kunt u dit kenbaar maken aan de verkoper zodat hij bij voldoende belangstelling de koop kan effectueren.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag