Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Beste Rechtswinkel,

Ik hen een Eigen horeca zaak gehad en hiermee ben ik helaas meoten stoppen. echter er zijn schulden over gebleven. 1 hiervan is van een beveiligingsbedrijf. dit bedrijf is echt gestopt met de onderneming maar is niet failliet gegaan (info heb ik gevonden op kvk.nl). hoe zit het met de opestaande factuur van dit bedrijf aangezien ik ook niet kan betalen aan een curator of iets dergelijks ? de factuur ligt nu bij een incassobureau maar als ik hun een vraag stel is het bedrijf niet meer te bereiken. mijn vraag is dan ook moet ik de factuur betalen of niet ? en aan wie moet ik die dan betalen ? omdat het bedrijf echter niet meer bestaat.

U kunt bij het incassobedrijf navragen wie de eigenaar van de vordering is, dat kan bv. de voormalige eigenaar van het bedrijf zijn, maar ook een ander die de vordering op u heeft verkregen.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Ik weet wie de eigenaar van dit bedrijf is maar ik moet eigenlijk weten hoe het zit met de vordering.


Hebt u een reden om aan te nemen dat de vordering niet meer zou bestaan? Ook wanneer een bedrijf niet meer bestaat, blijft u verplicht tot betaling van een (oude) schuld.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag