Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Hallo,

ik heb eind maart een proefrijles genomen en daarna besloten bij die rijschool een 8-daagse spoedcursus te volgen. Hiervoor betaalde ik 200 euro meer dan een normaal lespakket en werd mij gezegd dat zodra het volledige bedrag binnen was ik direct kon beginnen.

Ondertussen zijn we 2 maanden verder en hebben ze niks van hun afspraken kunnen waarmaken. Ze zeggen dat ze mij pas in augustus kunnen plaatsen i.v.m. drukte bij de CBR.

Op hun website adverteren ze echter dat de rijschool geen wachtrij bij de CBR heeft zodra je een spoedcursus neemt.

Ik heb telefonisch contact gehad en zij zeggen mij dat de schuld bij de CBR ligt en dat ze het echt niet vroeger kunnen inplannen voor mij.

Ik heb dus noch een ingepland examen, noch rijlessen, laat staan een instructeur gezien. Maar ik ben wel 1500 euro lichter en wordt maar doorgeschoven met valse beloftes.

Zijn zij verplicht mijn geld volledig terug te storten als ik het contract verbreek?

mvg.

Er is een overeenkomst tot stand gekomen die door de rijschool moet worden nagekomen. Nu zij aangeven niet te kunnen bieden wat ze beloven (op hun website), kunt u de rijschool in gebreke stellen om alsnog aan de verplichtingen te voldoen, bij gebreke waarvan u de overeenkomst zult ontbinden. Mocht u er samen niet uitkomen neemt u dan direct contact met mij.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag