Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Ik Heb een vraag onze huurbaas wil ons eruit zetten per 1 juni vanwege overlast maar ze heb nu pas een 1ste schriftelijke waarschuwing geworden. Ze heb nooit een officiële waarschuwing gegeven.
De overlast heb me vriend veroorzaakt toen hij in een psychose raakte.
Sinds er bij ons de politie is geweest 8 april omdat ik de politie heb gebeld vanwege privé omstandigheden thuis heeft ze het op ons voorzien want ze wilde ons er toen al uit zetten omdat er politie was gekomen. We wonen er nu 5 maanden


Mij vraag is kan ze ons nu zonder pardon op straat zetten na 1 waarschuwing? Want mij vriend heb het veroorzaak omdat hij toen ziek werd.



Dan heb ik nog een vraag in het huis zit een muur en die is beschimmeld dit hebben we aangegeven maar er is nog steeds niks aan gedaan welke verdere stappen kan ik hier voor ondernemen?


Ik hoop dat u me kan helpen en dat ze ons er niet uit kan zetten voor iets waar we niks aan kunnen doen.

Als er geregeld sprake is van overlast dan zou dat een reden kunnen zijn tot ontbinding van de huurovereenkomst, maar dan moet u het wel heel erg bont hebben gemaakt. Nu er een 1e waarschuwing is lijkt mij dit niet voor de hand.
T.a.v. de schimmel raad ik u aan de verhuurder in gebreke te stellen om het schimmelprobleem op te lossen, bij gebreke waarvan u de huur kunt opschorten of deel te verlagen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag