Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


ik heb een oude tuinbouw kas die ik als caravan stalling in gebruik heb, nu ga ik hier mee stoppen maar er staan nog caravan in waar ik de eigenaar niet meer kan vinden. hij heeft de eerste jaren wel betaald maar nu al 5 jaar niet. ik heb herhaaldelijk herinneringen gestuurd maar krijg geen reacktie.
het adres bij de inschrijving na getrokken maar die meneer is met de noorderzon vertrokken.
wat kan ik doen ?

Weg laten halen, opkopen. U hebt voldoende gedaan om de rechtmatige eigenaar te traceren. Bovendien met zoveel achterstand hebt u ook recht op retentie ( in bezit nemen van de caravan deze verkopen om daar de vorderingen mee te voldoen) Hopelijk is er geen kenteken op?

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

er zit wel een kenteken op en kan ik dit maken om hem te verkopen ?


Op kenteken voertuigen dient wel beslag gelegd te worden om het te kunnen verkopen immers het staat nu op een andere naam, niet de uwe, ik weet niet of dat de moeite waard is

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

dank voor uw reactie, wat houd in beslag gelegd worden in ?


u dient dan via de deurwaarder eigen beslag te laten leggen hetgeen dan leidt tot een rechterlijk verlof en uitspraak om de zaak te verkopen en op uw naam te zetten. De eigenaar zal worden opgeroepen te verschijnen en zich te verweren, dit kan ook bij mensen die spoorloos zijn of ergens in het buitenland verkeren.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag