Stel vraag

Familie, Scheiden, Alimentatie

Particulier


Kort geleden is mijn vader overleden. Mijn moeder heeft nu officieel de grafrechten van het graf van mijn broer en een nog leeg graf. Zo was het voor de scheiding van mijn ouders geregeld. Tijdens hun huwelijk hebben ze samen meerdere grafen gekocht en de overdracht van de grafrechten officieel geregeld. Nu eist een zus van mij (dochter van mijn moeder) juridisch de grafrechten van deze twee grafen op. Kan mijn zus dit doen? Kan en/of moet mijn moeder op deze eis reageren?. Wat kan mijn moeder nu het beste doen?
Ik hoop zeer dat u mij hierin advies kunt geven.
Bij voorbaat hartelijk dank voor uw moeite.

Zonder nadere informatie kan ik dit niet goed beoordelen. Mogelijk denkt zij aanspraak te maken omdat ze erfgenaam van vader is? Ik nodig u uit contact met mij op te nemen voor nader overleg, mogelijk kan ik u dan verder helpen.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Hartelijk dank voor uw snelle reactie. Graag zou ik willen weten welke kosten aan een directe contactopname met u verbonden zijn.


Ik werk met een gratis spreekuur voor de duur van een half uur. In die tijd kan mogelijk al een en ander helder worden of althans geïnventariseerd worden welke vervolgstappen nodig zijn en welke kosten hieraan verbonden zijn.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag