Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Hi,

Ik heb voor mijn gelaat en oksels laser behandeling gehad om de haren te laten verwijderen. Ik heb over 10 sessies voor elke regio gehad (7-8 was aangegeven als normaal voor die oksels en 10-12 voor het gelaat). In totaal heeft dit rond 2000EUR gekost.

Ik heb bij de oksels bijna geen effect gezien en bij mijn gelaat ook maar 40%. Ik heb de kliniek gevraagd om mij te compenseren maar ze weigeren en hebben mij een kostenlos sessie aangeboden.

Ik wil graag weten of ik hier rechten heb om mijn geld terug te krijgen of tenminste deels omdat ik bijna geen verbetering, verwachte service gekregen heb.

Alvast dank

u moet de kliniek de gelegenheid geven herstel uit te voeren , dit wel kosteloos, daarna zou u kunnen overwegen een prijsvermindering toe te passen.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Dit heb ik ook gedaan maar ze bieden alleen 3 behandelingen erbij of 1 behandeling voor iets anders aan.

Dit is wat op de website staat:

Behandelresultaten
Het resultaat van een behandeling is van diverse factoren afhankelijk en is per persoon verschillend. De behandelresultaten die op de site worden beschreven geven een weergave van de gemiddelde behandelresultaten.


Dus mijn vraag is of ik recht heb om mijn geld terug te krijgen of behandelingen tot het gewenste resultaat.

Alvast dank


De kliniek vindt van niet en u van wel. u kunt proberen via een jurist uw geld( deels) terug te krijgen. Als partijen blijvend van mening verschillen zal een rechter zich erover moeten buigen die zich moet laten informeren door een deskundige. Dan staat u echt in uw recht. Voor die tijd is het proberen dit af te dwingen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag